085 - 580 41 86

Letselschade advocaat nodig in Sittard?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Sittard

Als u betrokken bent geweest bij een bedrijfsongeval, dan heeft u misschien letselschade opgelopen. Afhankelijk van de ernst van het arbeidsongeval krijgt u te maken met verschillende extra kosten. U krijgt te maken met medische kosten. Bent u slecht te been, dan betaalt u voor hulp in het huishouden. Bovendien kunt u te maken krijgen met revalidatiekosten. Het is verstandig om alle kosten ten gevolge van een bedrijfsongeval goed bij te houden. U heeft dan bij het aanvragen van een vergoeding alles op een rijtje. Maar wie vergoedt de schadeposten bij een arbeidsongeval?

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

Bent u ondernemer en heeft u een eigen bedrijf? Dan heeft u een grote verantwoordelijkheid. Volgens de wet hebben werkgevers een zorgplicht. Deze plicht houdt in dat de werkgever zich bewust moet zijn van alle mogelijke gevaren tijdens werkzaamheden en voldoende veiligheidsmaatregelen neemt om ongelukken te voorkomen. Deze verantwoordelijkheid gaat zo ver dat de werkgever in veel gevallen aansprakelijk is voor een bedrijfsongeval.

Bij een bedrijfsongeval zal er gekeken worden naar de mate waarin de werkgever heeft voldaan aan de zorgplicht. Vaak had de werkgever nog meer maatregelen kunnen nemen en heeft hij of zij dus tekort geschoten. Heeft de werkgever wel al het mogelijke gedaan, dan kan de werknemer aansprakelijk gesteld worden.
Wilt u uw werkgever of werknemer aansprakelijk stellen? In Sittard helpen de deskundige advocaten van De Letselschade Raetsman u graag met het verhalen van uw schadevergoeding.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Reëel en resultaatbewust
  • Oog voor persoonlijke behoefte
  • Multidisciplinair

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Productiefouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Baandert, Beekdal, Broeksittard, Craaveld, Europapark, Hoogveld, Kempehof, Kollenberg, Lahrhof, Ophoven, Overhoven, Sanderbout en Stadbroek.

Hoofdvestiging